Met robots op safari

“Toen mijn vrouw en ik voor het eerst op safari gingen kwamen we thuis met dezelfde foto’s als ieder ander: vanuit dat typische, iets hogere standpunt. Dat komt: niemand durft de jeep uit, en als er wat te zien is rekt iedereen zich tegelijk uit en begint te klikken.” Dat moest anders, oordeelde de Australiër Kym Illman. Hij en zijn vrouw Tonya gingen nog eens op safari, en nog eens, en al experimenterend en oefenend kregen ze zulke baanbrekende inzichten en frisse ideeën dat hun fotografie totaal veranderde.

In Snoecks 2017 lees je bijdragen van:

Marjorie Blomme
Han Ceelen
Christian Clauwers
Halbe de Jong
Caroline De Ruyck
Carmen De Vos
Eva Feremans
Suzanne Gouda
Toon Horsten
Dirk Leyman
Laura Noble
An Olaerts
Cathérine Ongenae
Hilde Pauwels
Thomas Pierce
Margi Rotiers
Hilde Sabbe
Helen Simpson
Geert Stadeus
Sam Steverlynck
Johan Swinnen
Annelies A.A. Vanbelle
Beate Windeler