Marco Grob

“2016 is een goed jaar voor Marco Grob. Tot eind 2016 loopt nog een grote tentoonstelling van zijn portretten in het Deense Det Nationalhistoriske Museum. Het Museum voor Nationale Geschiedenis hoort bij het statige kasteel van Frederiksborg in Kopenhagen, en Grob’s bijdrage tot de nationale geschiedenis is dat hij net de nieuwe staatsieportretten heeft gemaakt van kroonprins Frederik en prinses Mary. Die kwamen zelfs langs om de tentoonstelling van de celebrityfotograaf te openen.”

In Snoecks 2017 lees je bijdragen van:

Marjorie Blomme
Han Ceelen
Christian Clauwers
Halbe de Jong
Caroline De Ruyck
Carmen De Vos
Eva Feremans
Suzanne Gouda
Toon Horsten
Dirk Leyman
Laura Noble
An Olaerts
Cathérine Ongenae
Hilde Pauwels
Thomas Pierce
Margi Rotiers
Hilde Sabbe
Helen Simpson
Geert Stadeus
Sam Steverlynck
Johan Swinnen
Annelies A.A. Vanbelle
Beate Windeler