George Pitts

“We mogen Pitts gerust een eclecticus noemen. Schilder, dichter, essayist, denker, docent en – bovenal – fotograaf. Álles beïnvloedt hem en álles inspireert hem. Een foto kan wat hem betreft net zo goed voortkomen uit een lied van Kurt Weill als uit een roman van William S. Burroughs als uit een schilderdoek van Balthus. George Pitts pint zich niet vast op ofwel kleur ofwel zwart-wit. Wél is hij uitgesproken in zijn modellenkeus: liever onbekenden van ‘next door’ dan topmodellen.”

In Snoecks 2017 lees je bijdragen van:

Marjorie Blomme
Han Ceelen
Christian Clauwers
Halbe de Jong
Caroline De Ruyck
Carmen De Vos
Eva Feremans
Suzanne Gouda
Toon Horsten
Dirk Leyman
Laura Noble
An Olaerts
Cathérine Ongenae
Hilde Pauwels
Thomas Pierce
Margi Rotiers
Hilde Sabbe
Helen Simpson
Geert Stadeus
Sam Steverlynck
Johan Swinnen
Annelies A.A. Vanbelle
Beate Windeler