Carlos Spottorno

“Carlos Spottorno, van wie we in Snoecks 2015 een fotoreeks over de PIGS-landen publiceerden, liet zijn oog en lens ook vallen op Xinjiang. Als deze autonome regio in het westen van China in het nieuws komt is het zelden positief. ‘Onrustige provincie’, ‘broeinest van separatisme’, ‘tikkende tijdbom’: in de berichtgeving wordt het gemiddeld niet beter dan dat. Wegblijven, zou je denken, maar Spottorno’s focus ligt nu eenmaal op schuivende machtspanelen, sociale misstanden, en de waanzin van dolgedraaide economieën.”

In Snoecks 2017 lees je bijdragen van:

Marjorie Blomme
Han Ceelen
Christian Clauwers
Halbe de Jong
Caroline De Ruyck
Carmen De Vos
Eva Feremans
Suzanne Gouda
Toon Horsten
Dirk Leyman
Laura Noble
An Olaerts
Cathérine Ongenae
Hilde Pauwels
Thomas Pierce
Margi Rotiers
Hilde Sabbe
Helen Simpson
Geert Stadeus
Sam Steverlynck
Johan Swinnen
Annelies A.A. Vanbelle
Beate Windeler