Ben Skinner

“Op het eerste gezicht kijk je naar felle, wit opglanzende naakten. Soms krijgen ze zelfs het aanschijn van etsen of aquarellen. De modellen lijken op te lichten, alsof er een volgspot op hen is geplaatst, terwijl ze nochtans tegen een witte achtergrond staan. Of zijn ze afkomstig uit een reclamecampagne voor exquise lingerie? Niet voor niets heeft Skinner een verleden in de commerciële fotografie. Speelt hij een verleidelijk maar bedrieglijk spel met de traditionele poses? Skinner mag graag de herkenbaarheid én toegankelijkheid tenietdoen.”

In Snoecks 2017 lees je bijdragen van:

Marjorie Blomme
Han Ceelen
Christian Clauwers
Halbe de Jong
Caroline De Ruyck
Carmen De Vos
Eva Feremans
Suzanne Gouda
Toon Horsten
Dirk Leyman
Laura Noble
An Olaerts
Cathérine Ongenae
Hilde Pauwels
Thomas Pierce
Margi Rotiers
Hilde Sabbe
Helen Simpson
Geert Stadeus
Sam Steverlynck
Johan Swinnen
Annelies A.A. Vanbelle
Beate Windeler